Atracții și Activități Turistice

Prăpăstiile Zărneştilor

Prăpăstiile Zărneştilor se ramarcă printr-un aspect monumental datorat pereților verticali sau chiar aplecați cu înălțimi ce depăşesc în unele locuri 200 m.

Căi de acces:

  • prin DN 73A până în Zărnești și de aici DJ 112G, până la Fântâna lui Botorog, după care la 100 m drumul se bifurcă, unul înainte către chei, iar celălalt către satul Măgura.

Foto: Zig Zag prin România

Mai multe detalii aici

 

Observarea urșilor prin vizitarea Rezervației de Urși Libearty

Este cel mai mare proiect de bunăstare a animalelor, din Europa. Sanctuarul se poate vizita doar în cadrul tururilor ghidate, desfășurate în limba română și/sau engleză. Tururile au loc cu grupuri de maximum 40 de persoane. Programul de vizitare diferă în funcție de sezon. Mai multe detalii aici

Foto: Zig Zag prin România

 

Castelul Bran

Doar 10 km ne despart de acest binecunoscut obiectiv turistic ești invitat să experimentezi istoria, mitul, intriga şi magia acestui loc minunat din Transilvania.

Mai multe detalii aici

Foto: Zig Zag prin România

 

Dino Parc, a treia cea mai vizitată atracție turistică din Brașov

La doar 15 km de cabana noastră se află a treia cea mai vizitată atracție turistică din Brașov. În drumul tău dacă te oprești și bați cu forță la poarta „Dino Parc”, o să fii purtat foarte departe în istoria lumii. Vei trece de modernism, de războaie, de medieval și vei ajunge în lumea dinozaurilor. Mai exact, în lumea de acum 150 de milioane de ani.

Parcul este un spațiu educativ și distractiv pentru cei mici, dar și pentru adulții care doresc să afle mai multe despre lumea dinozaurilor sau vor „s-o dea în mintea copiilor”. La final, dacă inspirația s-a prins de tine, atunci trebuie să o eliberezi la atelierul de pictură. Mai multe detalii aici

Foto: Zig Zag prin România

 

Trasee montane Piatra Craiului

Un masiv de o spectaculozitate remarcantă, oferă turiștilor, peisaje unice, adăpostind o multitudine de habitate și specii protejate. Biodiversitatea este reprezentată de păduri, specii endemice- „Garofița Pietrei Craiului” și faună diversă: insecte, păsări, mamifere (capra neagră, urs brun, lup, râs).

Descoperă traseele turistice montane cu plecare din Zărnești aici 

Foto: Pe Meleaguri

 

Pentru alte obiective turistice și informații cu privire la zonă vă invităm la Centrul de Informare Turistică din Zărnești sau vizitați site-ul oficial al acestora

×